Radio Vizioni (Podujevë)

Radio Vizioni (Podujevë) 88.1 FM Serbia
0 0

RAdio Vizioni është Stacion lokal vepron në Podujeve dhe ne disa qytete të Kosovës ka shtrirje te frekuences edhe ne F. Kosovë,Obiliq,Vushtrri dhe ne Prishtinë . Radio Stacioni është themeluar me 13 shtator 2000 . Ka program 24 orë dhe mund të degjihet edhe ne www.radio-vizioni.com si dhe ne platformen digitale TV diaspora .

  • Frequency: 88.1 FM
0 comments
Contacts
Address : Zahir Pajaziti p.n. Podujevë 381 038 571-888
Email: degjuesit@radio-vizioni.com