Radio Maria Albania

Radio Maria Albania 90.0 FM Albania, Kukës County
0 0

ka për qëllim të nxisë mësimin e krishterë, ungjillëzimin dhe promovimin e personit njerëzor nëpërmjet këti rrjeti multimedial audio dhe në disa raste edhe-viziv.

  • Frequency: 90.0 FM
  • Slogan: “Hiri i Hyjit në shtë pinë tënde”
0 comments
Contacts