Radio Elita

Now playing
Potpuri (Gezuar 2020)
Aida Doci & Buraku - Potpuri (Gezuar 2020)
Hajredin Pasha
Albina Kelmendi - Hajredin Pasha
Potpuri (GEZUAR 2019)
Alban Mehmeti & Kaltrina Selimi - Potpuri (GEZUAR 2019)
Ilaq dhe helm (Gezuar 2020)
Aida Doqi - Ilaq dhe helm (Gezuar 2020)
ulqinaku nder duganjes , kenga e Gjyles
Shaban Gjeka - ulqinaku nder duganjes , kenga e Gjyles
0 comments
Contacts