Radio Maria België

Radio Maria België Belgium, Leuven
0 0

Radio Maria is een jonge radio zender die heel Vlaanderen wil bereiken om het Woord van God te laten weerklinken.

  • Slogan: Geef Maria Een Kroon
  • First Air Date: 2011
TOP tracks
1
Ruimte voor U ( Radio Maria België)
Sela - Ruimte voor U ( Radio Maria België)
2
Klaar met geloven ( Radio Maria België)
Christian Verwoerd - Klaar met geloven ( Radio Maria België)
3
Avondlied ( Radio Maria België)
Sela - Avondlied ( Radio Maria België)
4
Vervul, o Geest ( Radio Maria België)
Alberto van der Woerd - Vervul, o Geest ( Radio Maria België)
5
Pelgrimsgebed ( Radio Maria België)
Elbert Smelt en Rachel Rosier - Pelgrimsgebed ( Radio Maria België)
6
Salve Regina ( Radio Maria België)
Schola de l'Abbaye de Hauterive (Choeur des Ambrosiniens) - Salve Regina ( Radio Maria België)
7
Zonder de liefde ( Radio Maria België)
Lars Gerfen - Zonder de liefde ( Radio Maria België)
8
Mooi (acoustic) ( Radio Maria België)
Reyer - Mooi (acoustic) ( Radio Maria België)
9
Meer liefde, meer kracht ( Radio Maria België)
Rolof Mulder - Meer liefde, meer kracht ( Radio Maria België)
10
Heer, U bent mijn leven ( Radio Maria België)
Katholieke Charismatische Vernieuwing - Heer, U bent mijn leven ( Radio Maria België)
1 comments
Luc Lenaerts
Luc Lenaerts
Heer Jezus,jij bent goed, jij geeft mij iedere dag weer nieuwe moed Heer Jezus,jij bent de vader,voor vandaag en ook voor later, jij bent de vader, de zoon de heilige geest, naar U verlang ik nog het meest Heer Jezus jij bent mijn leven,jij hebt aan mij ook alles gegeven, jij geeft mij liefde, trouw,barmhartigheid Heer Jezus ik wil je nooit meer kwijt Heer Jezus jij bent mijn redder jij bent mijn redder in alle nood, Heer Jezus jij bent mijn redder jij bent mijn redder zelfs tot over mijn dood Heer Jezus jij bent mijn herder omdat mijn naam staat geschreven in uw hand,Heer Jezus jij bent mijn herder en samen gaan wij naar het beloofde land.Ik Ik ben hier en jij bent daar, maar wij komen altijd tot elkaar Heer Jezus, Heer Jezus Ik vertrouw op u
January 13, 2024 at 20:55 pm