Radi Antena Shqip

Radi Antena Shqip 90.2 FM Denmark, Ballerup
0 0

Radio Antena Shqip transmeton programet në FM 90.2 në Danimarkë dhe në internet.

  • Frequency: 90.2 FM
  • Slogan: Ne krijojmë standarde...
0 comments
Contacts
Address : +4560671753
Email: antena@live.dk