Radio Dedi 24 Live

Radio Dedi 24 Live Albania
0 0

radiodedi24.com - Për ju dhe për Familien tuaj - 24/7 128 Kb/s Internet: www.radiodedi24.com Tel/Viber DE: +49 89 3398 4917 Skype: dedi4u Emisione nga ora 22:00 Live

  • Slogan: Për të gjithë
0 comments
Contacts
  • Contacts: +498933984917
  • Email: dedi4u@ok.de