RadioLiteStation

RadioLiteStation  Greece, Athens
3 0

Radio Lite Station Εδω Ακους Τα Καλυτερα Your Music Play Το Radio Lite Λειτουργεί όλο το 24ωρο μεταδίδοντας επιτυχίες όλων των κατηγοριών.Επιτυχία για εμάς σημαίνει συνεχής προσπάθεια, πρωτοποριακές ιδέες και την καλύτερη ελληνική μουσική του σήμερα!

Now playing
Άσκοπα Ξενύχτια
Helena Paparizou - Άσκοπα Ξενύχτια
Γλυκερία  Αυτά Που Θα λεγα Σε Σένα
Γλυκερία Αυτά Που Θα λεγα Σε Σένα - Γλυκερία Αυτά Που Θα λεγα Σε Σένα
Για χίλιους λόγους
Νίκος Οικονομόπουλος - Για χίλιους λόγους
Ola Pernoun
Αντώνης Ρέμος - Ola Pernoun
Melina Aslanidoy Μιχάλης Χατζηγιάννης  Love
Melina Aslanidoy Μιχάλης Χατζηγιάννης Love - Melina Aslanidoy Μιχάλης Χατζηγιάννης Love
2 comments
lite radio
lite radio
Ακολουθηστε Μας Στα Social Media https://www.facebook.com/radiolitemusic https://twitter.com/radioliteair https://www.instagram.com/radiolitestation/ https://soundcloud.com/radiolite Κάντε Ενα Like Και Ενα Subscribe https://www.youtube.com/channel/UCfAECJHzhHPd3_HSz3Qrneg
March 27, 2022 at 17:37 pm
lite radio
lite radio
Tο Radio Lite αποτελείται από άτομα που έχουν όρεξη για αυτό που κάνουν, αγαπούν το ραδιόφωνο και μοιράζονται ιστορίες, απόψεις και καταστάσεις με το ραδιοφωνικό τους κοινό. Διαφορετικοί χαρακτήρες οι οποίοι αποτελούν μια ζεστή και δεμένη παρέα! με όπλο το μεράκι, την παρεϊστικη διάθεση και τον σεβασμό στη προσωπικότητα του κάθε παραγωγού. Το Radio Lite προσφέρει στον ακροατή ποιοτική μουσική από ένα ευρύ φάσμα που ξεκινά από την ελληνική μουσική. Πλούσια θεματολογία και καλλιτεχνικά νέα είναι μερικά από όσα έχει βάλει ως στόχο ο διαδικτυακός μας σταθμός με σκοπό ο ακροατής να χαλαρώνει από τα προβλήματα της καθημερινότητας.
March 27, 2022 at 17:36 pm
Contacts
Address : ακτη μιαουλη
Email: radiolitestation@gmail.com
Phone: 6985967384
Facebook: https://www.facebook.com/radiolitemusic
Twitter: https://twitter.com/radioliteair