Radio Kosova e Lirë

Radio Kosova e Lirë 94.2 FM Kosovo, Prishtina
1 0

Radio Kosova e Lirë, Radio e luftës çlirimtare, paqes dhe bashkimit kombëtar, Zëri i lirisë, besnikja e pavarësisë dhe e bashkimit të shqiptarëve

  • Frequency: 94.2 FM
0 comments
Contacts
Address : Rr. Thimi Mitko, nr. 10, Bregu i Diellit
Email: info@radiokosovaelire.com
Phone: +38338249237
Facebook: https://www.facebook.com/rkosovaelire
Twitter: https://twitter.com/rkosovaelire