Radio Maria Albania Shkoder County 102.2 FM

Radio Maria Albania 102.2 FM Albania, Shkoder County
16 2

ka për qëllim të nxisë mësimin e krishterë, ungjillëzimin dhe promovimin e personit njerëzor nëpërmjet këti rrjeti multimedial audio dhe në disa raste edhe-viziv.

  • Frequency: 102.2 FM
  • Slogan: “Hiri i Hyjit në shtë pinë tënde”
Other stations by network Radio Maria
0 comments
Contacts