Ekspres Radio

Ekspres Radio 101.1 FM North Macedonia, Strumica
1 1

Досега Експрес радио има соработувано со голем број на организации. На конкурсите од Советот за радиодифузија досега има изработено голем број на емисии. Експрес радио е членка и на Македонскиот институт за медиуми, преку кои вработените во Експрес радио имаат можност за присуство на голем број на семинари.

  • Frequency: 101.1 FM
0 comments
Contacts
Address : 101.1 FM, Strumica, Macedonia034/345-131
Email: ekspresradio93@yahoo.com