Radio Fortuna

Radio Fortuna 96.8 FM North Macedonia, Skopje
1 0

Радио Фортуна преку својот избран и усогласен тим презентира претежно поп и рок музика од светски изведувачи. Внимателно се одбира и цензурира само најнова и најхитовска музика. Нашата основна цел е анимирање на публиката како и презентирање на свежи вести, занимливи информации и пред се внимаваме најмногу на она што ни е заедничко - САКАМЕ ДОБРА МУЗИКА.

  • Frequency: 96.8 FM
0 comments
Contacts
Address : 11 Октомври бр.25, 1000 Скопје+389 2 3215 400
Email: info@radiofortuna.com.mk
Facebook: https://www.facebook.com/RadioFortuna96.8fm
Twitter: https://twitter.com/radiofortuna968