Radio Bravo

Radio Bravo 88.5 FM North Macedonia, Kumanovo
1 0

Радио БРАВО ве следи 24 часа дневно: на работа, за време на извршување на вашите секојдевни обврски, додека одмарате, размислувате, се бакнувате, спиете, во топлина на вашиот интимен дом, во вашиот автомобил …

  • Frequency: 88.5 FM
0 comments
Contacts
Address : square meters.Tito No. 10 - Nama shopping center 1300 Kumanovo, Macedonia +389 (0) 31 439 888
Email: mail@radiobravo.com.mk