City Radio

City Radio 94.7 FM North Macedonia, Skopje
1 1

Сити Радио е музичко радио кое постои од 2002 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. На фреквенцијата 94.7FM, во било кој дел од денот, скопската радиска публика има ексклузивна можност да стигне до најновите музички хитови, во живо да ги проследи најголемите светски музички случувања, да се запознае со последните светски музички топ листи, ...да ги дознае најсвежите информации од светот на музиката и на актуелниот jet-set.

  • Frequency: 94.7 FM
0 comments
Contacts
Address : ул. 11 Октомври бр.25 (зградата на QBE Македонија - 12ти кат) Скопје Македонија 1000 +389 2 311511
Email: cityradio@cityradio.com.mk