Sportsko Radio

Sportsko Radio 90.3 FM North Macedonia, Skopje
0 0

Го преточи искуството и начинот на спортско информирање на нова фреквенција, 90.3 фм, збогатувајќи и унапредувајќи ја програмата со нови содржини и постојано присуство на македонските спортисти, клубови и испортски работници во тековната дневна програма.

  • Frequency: 90.3 FM
0 comments
Contacts