Radio Maria Macedonia

Radio Maria Macedonia North Macedonia
1 0

Здружението на граѓани Радио Марија Македонија е невладина, непрофитна и непартиска организација на граѓани кои споделуваат христијански вредности, христијанска култура и поглед на свет.

Other stations by network Radio Maria
0 comments
Contacts
  • Contacts: Couvent St. Jean Rue Fouad Chéhab B.P. 850 Jounieh Liban +961 (9) 918090
  • Email: mahaba@radiocharity.org