Radio Gjakova

Radio Gjakova Albania, Tirana
8 2

Qyteti i Gjakovës i njohur për traditën që ka në fushën e arsimit dhe të kulturës ndër shekuj, në mbarim të viteve të shtatëdhjeta pasurohet me mediumin e parë radiofonik, me Radio Gjakovën. Nga ajo periudhë e deri më sot, kanë kaluar shumë ngjarje me të cilat është e lidhur ngusht Radio Gjakova, duke qenë pjesë e përditshmërisë gjakovare, ashtu siç është e lidhur edhe historia e qytetit për këto tri dekada. Kjo, për faktin se frymëmarrja dhe rrita e qytetit është pasqyruar përmes programeve të përgatitura në këtë medium informativ dhe argëtues.

  • Slogan: Radio e shtepise tuaj!
0 comments
Contacts
Address : Pallati Kulturës “A.Vokshi” “Nënë Terezë” p.n 50000 GJAKOVË
Email: radiogjakova@hotmail.com
Phone: +377 44 839 777
Facebook: https://www.facebook.com/radiogjakova1979/
Twitter: https://twitter.com/RadioGjakova
Instagram: https://www.instagram.com/radiogjakova/