Radio Pendimi Tirana

Radio Pendimi Albania, Tirana
0 0

Radio Pendimi është Radio Islame në gjuhën shqipe, që filloi punën e saj në Tetor të vitit 2006. Radio Pendimi synon përhapjen e diturisë fetare dhe rrënjëzimin e metodologjisë te të gjithë myslimanët e rajonit dhe te ata të cilët hulumtojnë pas të vërtetës. Këtë gjë, Radio Pendimi e bën nëpërmjet materialeve të saja edukative, mësimore dhe analizave të ngjarjeve globale me këndvështrim të thellë fetar.

  • Slogan: Radio E Cila Ua Qeteson Zemrat
On the air
Poezi per nenen
Rijad Imeri - Poezi per nenen
Shafi Shëruesi
Ai është Allahu Esh - Shafi Shëruesi
Bej mire
Tregimi 94 - Bej mire
Reklama
Diesel Fritz - Reklama
Mjekesi popullore per femra
Sponzor - Mjekesi popullore per femra
TOP tracks
1
Mos u hidhëro
Mos u hidhëro - Mos u hidhëro
2
Nusret Kurtishi
Nusret Kurtishi - Nusret Kurtishi
3
Lugina IPTV 2020
Sponzor - Lugina IPTV 2020
4
RTV Pendimi
Ridvan Ibrahimi - RTV Pendimi
5
O Bab
Vesel Mervan - O Bab
6
amaneti gurbetçarit Cover Adem Ramadani amaneti gurbetçarit 2019
Ylber Aliu - amaneti gurbetçarit Cover Adem Ramadani amaneti gurbetçarit 2019
7
Vëllezërit Xhaferi
Vëllezërit Xhaferi - Vëllezërit Xhaferi
8
Plaka e shkretëtirës Cover
Ylber Aliu - Plaka e shkretëtirës Cover
9
Me fal zot te lutem 2016
Fersan Jahiu - Me fal zot te lutem 2016
10
jam pishman o Zoti im
Muharem Qaili - jam pishman o Zoti im
0 comments
Contacts