Radio Maria Albania 91.4 FM Tirana

Radio Maria Albania 91.4 FM Albania, Tirana
4 0

ka për qëllim të nxisë mësimin e krishterë, ungjillëzimin dhe promovimin e personit njerëzor nëpërmjet këti rrjeti multimedial audio dhe në disa raste edhe-viziv.

  • Frequency: 91.4 FM
  • Slogan: “Hiri i Hyjit në shtë pinë tënde”
Other stations by network Radio Maria
Radio Maria Albania Frequencies
0 comments
Contacts
  • Contacts: 3928191876
  • Email: info.alb@radiomaria.org