Top Albania Radio 100.0 FM Tirana County

Top Albania Radio 100.0 FM Albania, Tirana County
0 0

Top Albania Radio, radio me e madhe ne Shqiperi, lindi ne 14 shkurt te vitit 1998 diten e te dashuruareve.Ky medium radiofonik tashme eshte shnderruar ne radion me te suksesshme ne vend, me muziken me te zgjedhur shqiptare dhe te huaj dhe me edicionet informative te cilat transmetohen cdo 60 minuta me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, por dhe me nje larmi programesh kulturore e sportive.

  • Frequency: 100.0 FM
  • Slogan: Alter Your Existance Not Stop Only On Top
0 comments
Contacts