Radiobar ON

Radiobar ON Albania, Tirana
0 0

Radio Bar është një radio on line që ka lindur nga pasioni! Kjo është hapësira e hiteve klasike dhe hiteve të reja, një alkimi në të cilën protagonistët e diskografisë bëhen miq të pazëvëndësueshëm për ato që e duan muzikën e vërtetë. Radio Bar është hapësira e vetme ne Shqipëri që promovon artistët indipendentë drejt suksesit. Radio Bar krijon playlista muzikore të personalizuara për biznesin tuaj.

  • Slogan: We Play Your Music ON
  • First Air Date: 2009
Now playing
Zeus In Chains [5dT]
Steve Vai - Zeus In Chains [5dT]
THE WRONG SIDE [5cW]
LINDSEY BUCKINGHAM - THE WRONG SIDE [5cW]
DONT GIVE UP.mp3 [5bH]
ALICE COOPER - DONT GIVE UP.mp3 [5bH]
TAKE WHAT YOU WANT [5dg]
DEF LEPPARD - TAKE WHAT YOU WANT [5dg]
GHOSTS [59Z]
BRUCE SPRINGSTEEN - GHOSTS [59Z]
0 comments
Contacts
Address : Tirana, Street Don Bosco, PoBox 1010
Email: webradiobar@gmail.com
Phone: +355 67 653 8133
Facebook: https://www.facebook.com/RadioBarOn/
Twitter: https://twitter.com/WebRadioBar
Instagram: https://www.instagram.com/radiobartirana/