Radio Evropa e Lirë / Evropaelire.org

Radio Evropa e Lirë / Evropaelire.org Albania
2 0

Misioni i Radios Evropa e Lirë është të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avansojë të drejtat e njeriut përmes raportimit të lajmeve në shtetet ku një shtyp i lirë është i ndaluar nga qeveritë ose nuk funksionon plotësisht. Gazetarët e Radios Evropa e Lirë ofrojnë atë çfarë shumë njerëz nuk mund ta marrin në nivel lokal: lajme të pacensuruara dhe debat të hapur. Radio Evropa e Lirë përpiqet të përmbushë standardet më të larta të gazetarisë objektive dhe të raportojë faktet, e patrembur nga presioni apo ndërhyrjet e mundshme.

  • Slogan: Lajme të pacensuruara. Debat i hapur.
0 comments
Contacts