My Music Radio

My Music Radio 97.3 FM Albania, Tirana
6 3

Top Albania Radio promovon muzikën më të zgjedhur shqiptare dhe të huaj, me edicionet informative dhe një larmi programesh kulturore. 24 vjet transmetim, për të dhënë më të mirën.

  • Frequency: 97.3 FM
  • Slogan: IT’S TIME FOR RADIO
  • First Air Date: 1998
0 comments
Contacts
Address : Sheshi Italia 1, Arena Center, Tirana, Albania
Email: contact@topalbaniaradio.com
Phone: +35542247492
Facebook: https://www.facebook.com/topalbaniaradiolive/
Instagram: https://www.instagram.com/topalbania_radio/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCxZ4pOmPlwLBagmo9xq1dQQ